Cu dor de vara si de dulci portocalii caise , micul dejun dintr-o dimineata de august.
Ingrediente :
15-20 caise
1 cana samburi de migdale
1/5 cana samburi de nuca
1/5 cana curmale
1 lingura cacao raw
Ciocolata:
10 curmale
1 lingurita cacao
2 linguri apa
Afine
Spalati bine in apa cu bicarbonat caisele. Taiati-le in doua jumatati si pregatiti compozitia din mijloc, mixand in chopper migdalele , samburii de nuca , curmalele si cacaoa timp de 1,5 minute ( in functie de robot). Mixul trebuie sa fie compact , gumos, usor manevrabil. Formati bile si asezati-le in mijlocul feliilor de caise.
In chopper mixati curmalele ,cacaoa si apa , obtinand crema de ciocolata.
Intindeti putina crema pe fiecare bomboana si decorati cu afine.
Puteti servi langa un pahar de suc stors prin presare la rece , de portocale si mar.
Energie si sanatate , intr-un dejun plin de culoare!
Go Raw Vegan !:)
Fiecare masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu