Tofleta cu Ciuperci, Morcovi si Cozi de Ceapa

Daca inca esti captiv in adictia fata de oua, iar unul din motive este faptul ca iti place omleta si nu ai vrea sa renunti la aceasta reteta, te anunt ca varianta vegana exista, este sanatoasa si mult, mult mai delicioasa.
Iti prezint una din variantele in care eu pregatesc Tofleta.

Ingrediente:

1 ceapa medie
2 ciuperci champignon
1 morcov fiert
1 felie ardei gras
1 tofu simplu in saramura
2 linguri faina de naut
150 ml apa
1/2 lingurita turmenic
sare kala namak
piper
condiment mix dulce de la Solaris
1 lingurita ulei
cozi de ceapa verde

Caleste in tigaia unsa cu putin ulei ceapa maruntita, adauga apoi ciupercile, morcovul, ardeiul, toate feliate. 
Lasa-le cateva minute, pana se rumenesc si scad. 
Pregateste separat urmatoarea compozitie. Sfarama tofu-ul sarat si adauga peste, restul de ingrediente: 1/2 lingurita de turmenic,1 varf cutit sare kala namak, 1 varf cutit piper, 1/2 lingurita mix dulce de la Solaris, cele 4 linguri faina de naut si apa. Amesteca totul bine, apoi adauga cozi de ceapa taiate si toarna compozitia peste legumele din tigaie. 
Pastreaza pe foc pana se rumeneste ca o clatita si intoarce pe cealalta parte. Poti include in Tofleta si ardei rosu, felii de rosii, rosii cherry, dovlecel etc.
Serveste cu iaurt de soia, mix de legume, muraturi sau masline.
Este delicios!
Alege Vegan!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu