Doua Dulci cu Dulceata de Curmale

Doua prajituri raw , pregatite cu dulceata de curmale .
Le pregatiti repede , usor si cu ingrediente accesibile ..efectul insa, este spectaculos ! ;)

 Ingrediente :

Pentru blat:
1 cana seminte crude de floarea soarelui
1 cana fulgi de cocos ( Rapunzel )
1 lingurita turmenic
3-4 picaturi extract de menta 100% natural ( il gasiti in magazinele naturiste)
5 linguri dulceata curmale

Pentru crema:
2 banane
Agrise deshidratate

Pentru glazura Prajitura 2:
2 linguri dulceata de curmale
1 lingurita spirulina

Prajitura Nr. 1 : Blatul : mixati semintele, fulgii de cocos, turmenicul si extractul de menta in chopper, pana la obtinerea unei faini. Adaugati dulceata de curmale si amestecati bine.
Asezati blatul in forme , presand cu o lingura.
Peste presarati un strat de agrise deshidratate. Peste agrise asezati felii de banana. Presati cu capacul formei , in timp ce scoateti prajitura. Decorati cu agrise si linii de sirop de curmale.

Prajitura Nr. 2 : In aceeasi compozitie de blat amestecati o lingura de agrise. Asezati blatul in forma, presand cu o lingura, apoi adaugati un strat din fulgi de cocos(cca 2 linguri/forma), peste, felii dintr-o jumatate de banana si presati cu capacelul formei , extragand usor prajitura. 
Pregatiti glazura, amestecand bine, 2 linguri dulceata de curmale cu 1 lingurita spirulina. Intindeti glazura , decorati cu fulgi de cocos si stropi de sirop de curmale.
Ceea ce este minunat , pe langa gustul perfect, inedit , este modul in care se prezinta straturile, in momentul savurarii desertului..Asadar aveti posibilitatea sa pregatiti un Dulce ca o poveste..Sanatos, Energizant, Aspectuos, Extrem de Gustos, Inedit..
nu uitati....

Fiecare masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta ! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu