luni, 1 mai 2017

Inimi Vegane cu Fructe de Padure

Strugurei rosii si negri , mure, zmeura , afine ..intr-un desert de inceput de vara..;)

Ingrediente :

Pentru blat :

o cana de seminte crude de floarea soarelui ( puteti folosi si samburi de nuca , proaspat scosi din coaja )
o cana curmale ( fara samburi)
3-4 picaturi extract de vanilie 100% natural ( il gasiti in magazinele naturiste)
o lingurita turmenic
2 linguri agrise deshidratate

Pentru crema :

1,5 cana caju hidratat
1 cana fructe de padure congelate
sirop de curmale sau Miere Vegana 
5 linguri tarate sau pudra psyllium 
2 linguri unt de cocos
1,5 cana apa

Pregatiti blatul , mixand toate ingredientele in chopper,pana la obtinerea unei paste omogene , gumoase, usor de manevrat.
In forme sau intr-o tava cu fund detasabil , asezati blatul. 
Pentru a-l uniformiza, presati-l cu o lingura.
Asezati blatul la frigider si pregatiti crema.
Mixati la blender sau chopper , Caju-ul ( hridratat 2-3 ore ) , pana la obtinerea unei paste fine. Adaugati fructele de padure si mixati pana la omogenizare. Adaugati sirop de curmale sau Miere Vegana dupa propriul gust , taratele de psyllium si untul de cocos. Mixati bine din nou . Crema obtinuta , trebuie sa devina in scurt timp ferma, prin hidratarea psylliumului.
Asezati crema peste blat in forme sau tava si decorati.
Pastrati la rece pentru 2 ore si serviti cu bucurie ! :)

Fiecare masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu