Briose cu Alune - Vegan Gluten Free

De două zile , nuci şi alune..
Nucile sunt sărbătoare lângă stafide. ;)
Şi-apoi brioşe frunze, cu miez de alune, am făcut..Lângă ceai de portocale...că-i toamna..

 Ingrediente : 

1 cana faina de naut
sirop de curmale ( dupa gust ) sau alt indulcitor
1 ceasca fulgi de ovaz( fara gluten )
1 ceasca alune maruntite
1 cana apa 
o jumatate lingurita rasa de bicarbonat , stins in sucul de la o jumatate de lamaie

Se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare. Coca trebuie sa fie ca un aluat de clatite. Mai adaugati putina apa daca este necesar. Intr-o forma de silicon pentru briose( eu am gasit la Praktiker acest model, potrivit si pentru deserturile raw si pentru cele tratate termic), puneti compoztia si lasati sa se coaca la 180 grade , 10 minute.
Delicioase langa ceai ! 

Plina de culoare in inimi , sper ca v-a fost si voua toamna! :)

Fiecare masa incepe cu un zambet, atunci cand in ea exista Viata, Pace si Iubire !
Hraniti-va sanatos, vegan ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu