Shake Raw de Susan si Canepa & Profite'raw'ol

Cauti energie ? O gasesti aici ! Fie Start-ul unei zile pline , fie pranzul , ceea ce va propun este cu siguranta o masa revigoranta . 
Incredientele va sunt la indemana , le gasiti cu usurinta in orice magazin de produse naturiste , Dacia Plant, Plafar etc. 

Ingrediente :

Pentru Shake :
200 g susan 
3 linguri seminte de canepa pisate
3 banane
250 g curmale ( aproximativ 1 1/2 cana ) hidratate 8 ore
1 lingura stafide brune
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita cuisoare pudra
 1,5 l apa .

Pentru Profite'raw'ol :
Pasta obtinuta in urma stoarcerii laptelui
2 linguri Cacao raw 
1 cana curmale hidratate 8 ore
5-6 linguri seminte de susan macinate
1 lingura seminte de canepa pisate
coaja rasa de la o portocala
1 lingura goji
2 linguri stafide brune
2 linguri seminte de floarea soarelui raw 

Pentru Shake : aseaza in blender semintele de susan cu 500 ml de apa si mixeaza pana la obtinerea unei paste lichide . Adauga inca 1 l de apa si cele 3 linguri de seminte de canepa pisate. Mixeaza timp de 2 minute . 
Laptele obtinut se separa de pulpa prin sita , invartind cu o lingura , pana cand ramane pasta cat mai uscata . Sau puteti stoarce laptele intr-un saculet de panza ori organza.
Laptele de susan si canepa este gata . ( Daca doriti sa-l serviti simplu , este suficient sa-l indulciti cu sirop de curmale ).
Pasta obtinuta o asezati intr-un castron separat unde veti pregati Profite'raw'olul.
Laptele il re-turnati in blender , adaugand bananele , curmalele hidratate , stafidele , pudra de cuisoare si scortisoara. Mixati 1 minut compozitia . Shake-ul este pregatit!
Profite'raw'ol : Pasta obtinuta in urma stoarcerii laptelui , trebuie sa fie cat mai uscata . Adaugati-i cele 2 linguri de Cacao Raw ( eu am folosit Bio) , cana de curmale hidratate ( stoarse bine) , 5-6 linguri seminte de susan macinate si 1 lingura seminte de canepa pisate ( recomand Green Natural Oil . Si susanul si canepa le gasiti in aceasta varianta - vezi foto) si coaja rasa de la o portocala ( spalata bine in prealabil cu bicarbonat ) . Amesteca pana la obtinerea unei paste omogene . adauga stafidele brune si gojiul . Amesteci din nou, dupa care poti trece la formarea sferelor de profiterol . O data formate , roteste-le prin seminte crude de floarea soarelui sau nuca macinata , fulgi de cocos , pudra de roscove .
*O placere mare si o descoperire frumoasa au fost produsele de la Batea. Placere mare fiindca niciodata nu m-am bucurat de stafide brune mai dulci , mai aromate ...Delicioase ! Sunt un desert excelent , gata pregatit , 100% Raw. Ce va mai recomand de la ei : prunele deshidratate , merisoarele deshidratate, pudra de cuisoare , pudra de scortisoara si pudra de curry Indian ( Cel mai aromat curry gustat pana acum...).
Serviti Shake-ul impreuna cu Profite'raw'oul-ul , se imbina magic ! 
Fiindca magic e tot ce patrude in corpul vostru pentru a va hrani , in forma vie ! 
Sanatate , Energie , Placere !

Fiecare masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu