Un fel de...Snikers Vegan

Un deliciu ! Nu-mi place sa compar sau sa asociez hrana vegana sau raw vegana cu mancarurile non-vegane. Fiindca diferentele de gust si savoare sunt uriase.
Dar pare-se ca am creat un fel de Snikers Vegan. Despre batoanele Snikers, Mars, probabil ati auzit deja, ca au fost retrase de pe piata in 55 de tari.
Si cum exista varianta sanatoasa, homemade, vegana sau raw, nu vad de ce ati alege un desert cu ingrediente de origine animala(sustrase prin suferinta, tortura si crima), plus, multi alti compusi chimici, care nu au nici o legatura cu buna functionare a corpului tau.

Ingrediente:

Blat:

1 cana fulgi de cocos(Rapunzel)
1 cana caju
1 cana curmale(fara samburi)
2 linguri cacao raw
1 lingurita unt de cocos
2 linguri apa

2-3 linguri unt de arahide
sirop de curmale sau cocos
alune de padure sau arahide
sare

Ciocolata:

2 linguri pline unt de arahide
2 linguri sirop de curmale
2 linguri cacao
1 lingura unt de cocos
apa

Mixati bine in chopper fulgii de cocos, caju-ul, curmalele, cacaoa. Dupa maruntire, adaugati untul de cocos si apa. Mixati din nou. Aluatul obtinut il intindeti intr-o forma dreptunghiulara, tapetata cu folie alimentara.
Intindeti primul strat, untul de arahide, apoi al doilea strat siropul de curmale. Presarati alune sau arahide intregi si putina sare. Pastrati in frigider.
Pregatiti ciocolata.
Sugerez sa, amestecati bine, cu o lingurita cu maner lung, intr-un bol mai adanc, ingredientele: untul de arahide, siropul de curmale, cacaoa(trecuta prin sita) si untul de cocos. Dupa ce s-a omogenizat compozitia, adaugati cate putin, apa. 1 lingura de apa, apoi amestecati. Repetati procesul pana obtineti o ciocolata fina, ferma. Intindeti ciocolata peste cele trei straturi si lasati in congelator 1-2 ore. Pastrati in frigider. 
Mi s-a spus ca sunt "Wooooooooowwww" :)).
Incercati-le si voi ! 
Alegeti Vegan !
#govegan #animalfreedom #veganworld

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu