Vegan Fudge Brownies

Daca nu ati incercat inca Vegan Fudge, ei bine nu mai asteptati, fiindca e pacat sa nu descoperiti cat mai curand, bunatate de desert sanatos, fara gluten, fara zahar! :)


Ingrediente:

Cantitatile sunt aproximative: 
3 cartofi dulci,
4 linguri unt de arahide( recomand Clearspring ),
2 linguri ulei de cocos(Rapunzel)
 4 linguri sirop de agave sau sirop de curmale,
3 linguri cacao
 1 praf de copt(Biovegan)
 esenta de vanilie bio
 3 linguri faina de naut
 lapte vegan aprox. 200 ml
 alune sau nuci
 cacao nibs

Cartofii dulci se fierb. Dupa ce s-au racit se fac pireu cu blenderul manual. Se adauga untul de arahide, uleiul de cocos, siropul de agave, cacaoa, praful de copt, faina de naut, vanilia si laptele. Se amesteca bine, pana devine compozitia omogena. Adaugati alunele sau nucile maruntite. Turnati compozitia, intr-o tava cu hartie de copt si presarati cacao nibs peste. Asezati in cuptor la 160 de grade, pentru aprox. 40 de minute. Verificati cu furculita daca este gata. Am servit cu zmeura proaspata si bucati de ciocolata de la Rapunzel(Nirwana Vegan).
Savurati acest desert minunat, langa un ceai Rooibos cu vanilie!
Pofta Buna! #alegeVegan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu