Rulada Raw Vegan cu Cocos si Nuca

Doua rulade, doua deserturi care sa te rasfete! Una cu crema de cocos, una cu crema de nuca.
Raw vegane, savuroase, usor de pregatit!

Blat:

Se mixeaza bine in maruntitor samburi cruzi de floarea soarelui, migdale, caju, curmale fara samburi, 1-2 linguri cacao raw si coaja rasa de la o lamaie bio.
Cantitatile intre mixul de samburi si curmale sa fie aproximativ egale. Daca adaugati suficiente curmale, compozitia iese gumoasa, usor de intins. Dupa maruntire, se pune totul intr-un castron si se adauga putina, putina apa, aproximativ 2-3 linguri, cat sa lege totul. Se amesteca totul.
Pregatiti o bucata de folie alimentara dreptunghiulara si intindeti compozitia. Asezati bucati din aluat pana formati o patura, apoi pentru a o nivela si subtia, asezati o alta bucata de folie peste si intindeti cu facaletul. Veti obtine un strat subtire perfect.

Crema de cocos:

1,5 cana fulgi de cocos(folosesc Rapunzel)
1/2 cana faina de cocos
1-2 linguri ulei de cocos
4-5 linguri sirop de agave
2-3 linguri apa
Se amesteca totul bine, pana obtineti o crema ferma. Pentru mai multa aroma eu am adaugat ulei de portocala de la Biovegan si coaja de portocala si lamaie fara zahar de la Rapunzel. Le recomand.
Umplutura se intinde peste blat si se ruleaza incet. 

Crema de nuca:
la 2 cani de nuca macinata
3-4 linguri sirp de agave
1-2 linguri ulei de cocos
2-3 linguri apa(cat sa lege)
Amestecati bine ingredientele, intindeti crema peste blat si rulati.

Pastrati in frigider, in folie. Dupa doua ore se poate taia. Se pastreaza foarte bine, aproximativ doua saptamani, tinute in frigider.
Sa va aduca bucurie!
Savurare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu