Puiuti din Tofu cu Chimen

Multi mi-ati cerut reteta Puiutilor din branza tofu cu chimen. Se prepara foarte simplu si sunt super gustosi. Aveti nevoie de o branza tofu cu chimen(inedit). Tofu-ul se mixeaza cu blenderul manual, adaugand treptat apa. Cate putin, dupa care se mixeaza iar. Atentie, a se pastra consistenta de branza. Chiar daca adugati apa, veti vedea ca branza nu devine lichida, devine mai pufoasa, dar inca manevrabila incat sa puteti face bulgarasii. Adaugati o lingurita tarate de psyllium, 1 lingurita rasa chimen pudra, 1 lingurita ulei de floarea soarelui presat la rece si sare. Formati bulgarasii si decorati dupa placere. Pentru alte variante, puteti folosi un tofu sarat  simplu condimentat mai apoi cu ierburi, marar, cimbru, busuioc, boia, turmenic, pudra de sfecla, pudra din iarba de grau etc. Daca nu vreti sa faceti bulgarasi, pastrati pasta de branza obtinuta asa. E excelenta pe paine. 
Pofta buna!😘

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu