Desert - Bomboane Raw cu M A C

O alta placere extrema !
 Deserturile raw vegan , nu inceteaza sa ma surprinda . Arome intense , pure , savoare , texturi diverse , culori , toate insotite de Energie si Sanatate .
 Ador Macul ! 
Este un incredient " ascultator" , ce parca imi citeste gandurile ....Si gustul lui , ce ma poarta de fiecare data spre o amiaza de toamna calda , lenesa , tacuta , in care parfumul sau, imbratisat de cel al portocalei , formeaza nori colorati , pe cer .
Ieri , l-am imbratisat , i-am vorbit si i-am cerut , ceva...magic de bun !
M-am lasat ghidata de intelepciunea Macului .
Iata ce a iesit ..

Incrediente :

150 g m a c
100 g stafide
7 smochine
80 g samburi cruzi de seminte de floarea soarelui
1 lingura unt de cocos
coaja rasa de portocala
Vanilie raw

Se rasniteaza macul ( *** nu recomand cumpararea macului gata rasnitat din magazine . Cititi intotdeauna compozitia pe spatele ambalajului . In cazul in care intalniti cuvinte lungi , pe care nu le cunoasteti , plus : zahar , amidon , monoglutamat de sodiu etc..intr-un simplu mac rasnitat, va sugerez sa lasati produsul acolo si sa va indreptati spre un produs simplu , in a carei compozitie scrie doar :  m a c . Rasnitati acasa , pastrand astfel siguranta a ceea ce consumati ! ).
In chopper , mixati samburii de floarea soarelui , macul macinat , stafidele , smochinele, coaja rasa de portocala si vanilia , pana cand obtineti o compozitie uniforma . Adaugati untul de cocos , amestecand cu o lingura pana la omogenizare.
Veti obtine un aluat perfect manevrabil , ideal si pentru torturi ( abia astept sa-l includ in urmatorul tort ).
E o placere sa creati mai apoi mici sau mari Planete de Mac. Cu o textura fina , usor gumoase , bomboanele, sunt o explozie de fericire.
Consistente , energizante , pline de enzime ...
Recomand servirea lor alaturi de Limonada cu Menta proaspata !

Orice masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu