miercuri, 15 aprilie 2015

Desert - Tort " Wednesday Pleasure "

Faceti cunostinta cu " Placerea lui Miercuri ",  tortul Raw Vegan cu ciocolata si rodie . Cand bucataria devine un univers magic :) , creatia vine de la sine . Si fiindca a reprezentat cina , l-am servit alaturi de un shake delicios de cocos cu vanilie. 100% Sanatate , Energie si Placere !  Go Raw Vegan ! :) For Life ! :)

Ingrediente :

Pentru Blat :

 Primul strat :
150 g migdale
3 linguri faina de hrisca
4 linguri sirop de curmale
Al doilea strat :
200 g fulgi de cocos
12 curmale

Crema de ciocolata :
10 curmale 
2 linguri cacao raw
50 - 70 ml apa
Pentru ornare samburi de rodie .

Pentru realizarea primului strat se mixeaza in chopper , migdalele si cele 3 linguri de faina de hrisca . Maruntite bine , se amesteca manual cu cele patru linguri sirop de cocos pana cand obtinem o compozitie omogena . Primul strat se aseaza in forma rotunda ( tava cu partea inferioara detasabila ) . In tava puteti aseza hartie de copt .
Pentru realizarea celui de-al doilea strat , mixati in chopper fulgii proaspeti de cocos ( de la lapte ) sau fulgi de cocos deshidratati si curmalele. Asezati cel de-al doilea strat , si pregatiti crema de ciocolata . In chopper sau in blender , se mixeaza curmalele , cacaoa si apa , pana la obtinerea unei creme fine .
Se aseaza peste blat si se decoreaza cu samburi de rodie si fulgi de cocos.
Este un tort preferat , minunat , cu un blat in doua texturi si arome , care se imbina perfect . Crema de ciocolata si samburii de rodie aduc placere cu fiecare lingurita . Am servit feliile de tort alaturi de un shake de cocos ( 500 ml lapte de cocos , o banana , sirop de artar , o jumatate lingurita vanilie raw , mixate in blender ) .

Fiecare masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu